search

L'home que respirava per les ungles dels peus - Ebook

Isidre Junyent i Duocastella

0,99 €
remove_red_eye Ojear capítulos gratis (582.15KB)

Autor: Isidre Junyent i Duocastella
Soporte: Papel
Lengua: Catalán
Páginas: 426
ISBN: 978-84-16281-18-3
Fecha de publicación: Abril 2015

Cantidad

És la història d'una vida “predestinada” i narrada en primera persona.

Un misteriós llamp dóna al protagonista uns poders amb els quals podrà realitzar un seguit d’aventures. Aquests fets singulars ja s’apunten des d’un bon principi en un curiós doble naixement. Durant la seva infantesa, descobreix l’enorme poder que sobre ell té la pols dels bolets que portava la seva mare el dia del famós llamp. Les aventures comencen quan, morint de set al desert, visita el món grec dels difunts. Temps més tard, torna al món dels vius per fer possible –sense saber-ho– el naixement d’un esplendorós oasi en ple desert al temps que sobreviu, sense cap ajut, a un esbart de lleons, escala el cim de l’Everest d’esquena on no pot impedir perdre una cama i cinc dits de les mans. El providencial rescat per uns monjos, li obra un món de coneixements inimaginables que li permetran recuperar els membres perduts i adquirir més poders encara, com saber respirar per les ungles dels peus o disparar els cabells com dards.

Durant la seva particular odissea, arriba a Austràlia on lluita contra un immens cocodril. Com a resultat, temps més tard tindrà una certa amistat amb la firma Lacoste.

Un altre dia, veient un nen demanar a la seva mare un xupa-xup, el porta a voler descobrir els punts exactes dels Pols de la Terra. Un cop aconseguit el Pol Nord, mentre baixa cap al Sud, tot travessant el continent de punta a punta, lluita contra les terribles Amazones al temps que venç una gran anaconda. Finalment, a l’Antàrtica, troba el que buscava però cau a l’espai al donar un salt d’alegria. Desperta a casa dels Reis Mags, Pare Noel i Tió, vertader destí de tota l’aventura dels Pols.

Novament sent la punxada de l'aventura que el porta a assolir la cima més profunda de la Terra. Més tard, una força irrefrenable el condueix a seguir les petjades dels herois de Jules Verne en el seu Viatge al Centre de la Terra. No ho aconsegueix però sí que visita l'Olimp de la mà d'Hefest, després d'aconseguir apagar el Vesuvi amb una mànega. Aquí li serà revelat el per què de la seva vida singular.

El món grec hi és present per ser el protagonista una joguina a mans dels capritxosos i ara avorrits Déus de l’Olimp.Una cigonya i una llanterna tenen també un fort paper sentimental. Malauradament, tota aquesta història “vertadera”, no se la creurà ningú ja que el protagonista està maleït o beneït per la Síndrome de Cassandra, imposada per Persèfone, la senyora de l’Hades.

978-84-16281-68-8

También podría interesarle

Comentarios (0)