search
Disponible impresión local

Nova Zelanda, l'últim paradís? Una ruta pels antípodes

Susanna Rodríguez Rafí i Jordi Bosch

17,31 €
remove_red_eye Ojear capítulos gratis (571.16KB)

Autores: Susanna Rodríguez / Jordi Bosch Díez
Soporte: Papel
Lengua: Catalán (también disponible en Español)
Páginas: 260
ISBN: 978-84-16281-14-5
Fecha de publicación: Enero 2015

Cantidad

Cuarenta y ocho días y 7.566 kilómetros. Un viaje para descubrir nuestras antípodas. “Nueva Zelanda, ¿el último paraíso?” invita a explorar el territorio más joven del planeta, un paraíso natural que durante siglos solo fue habitado por aves.

L’estret de Cook no només separa les dues illes geogràficament, cadascuna d’elles és un viatge diferent en el qual la ruta n’és el fil conductor. Partint d’Auckland fins a Christchurch, el relat és un diari de ruta d’estil periodístic on narren el seu road trip de nord a sud de l'illa. Mitjançant els paisatges i les entrevistes es descobreix la història, la cultura, el passat i el present d'aquest país, encara força desconegut. 

Durant el viatge obtenen molt de protagonisme la cultura i les llegendes maorís, així com les entrevistes amb neozelandesos, entre ells l'escriptor i exalpinista Philip Temple, a més de l'experiència de passar una vetallada amb una família catalano-maorí. 

Aquest llibre pretén acostar i familiaritzar el lector a la història i la cultura neozelandeses, transmeter-li l'amabilitat i l'hospitalitat "kiwi", presentar-li les seves ciutats i, sobretot la seva natura imponent, amb informacions i recomanacions útils per a qui decideixi viatjar a Nova Zelanda, sense ser una guia de viatges. 

Booktrailer

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=efCzsulQ9o8[/embed]

Opiniones de los Blogs

[widgetkit id="27" name="Ressenyes Nova Zelanda"]

978-84-16281-14-5
Comentarios (0)