List of products by brand Ramon Cardona Colell

Ramon Cardona Colell va néixer a Solsona el 1965. És llicenciat en Prehistòria, història antiga i arqueologia (1988) i en filologia clàssica (1989) per la Universitat de Barcelona. Va cursar estudis de doctorat i va obtenir diploma d’estudis avançats a la Universitat de Lleida (2006). Actualment es dedica a la docència i a la investigació. Ha impartit classes de llatí i de grec en centres d’educació secundària des del 1990. Avui en dia és catedràtic de grec a l’INS Manuel de Pedrolo (Tàrrega).
Les seves altres grans passions són l’arqueologia, l’escriptura i els viatges a Grècia, sobretot a Creta, on estiueja amb la seva família des del 1996. Des del 1996 ha estat vinculat a la Secció d’Arqueologia del Centre d’Estudis Lacetans, participant com a director i codirector de múltiples projectes arqueològics, principalment del món protohistòric, a les comarques del Solsonès, el Berguedà, l’Urgell i l’Alt Penedès. La passió per Grècia el porta a estudiar grec modern a l’EOI de Barcelona i a les Universitats de Tessalònica i de Réthimno (Creta).
Ha publicat nombrosos articles científics, didàctics i divulgatius. Ha rebut, a més, diversos premis i reconeixements per la seva obra poètica
Amb Nova Casa Editorial ha publicat Creta, entrada al laberint.

Hay 2 productos.

Mostrando 1-2 de 2 artículo(s)