List of products by brand Lluís Bordas Gifra

Per a Lluís Bordas Gifra les experiències del passat, la tradició cultural del món mediterrani, la conformació —en els seus orígens— ­de les formes d’entendre «allò que es públic» i «allò polític», que no oblidem que formen part del nostre llegat històric, són qüestions que el van portar a indagar, a través dels clàssics de la literatura, la història i la filosofia el perquè i de quina manera es varen estructurar les formes de pensament i de raonament dels nostres avantpassats.

Els poemes homèrics varen constituir la base en la qual es varen centrar els seus dos primers llibre: En torno a la Ilíada. Paisajes y Personajes (Edicions Bellaterra, 2006) i En torno a la Odisea. Paisajes y Personajes (Edicions Bellaterra, 2011).

Amb Resos, per exemple (Nova Casa Editorial, 2015) i Delfos i Olímpia, el negoci dels santuaris (Nova Casa Editorial, 2021) deixa l’assaig i s’endinsa en el món de la ficció de base històrica, però sense deixar l’època de la Grècia clàssica, el nostre bressol literari i cultural.

Hay 2 productos.

Mostrando 1-2 de 2 artículo(s)