List of products by brand Lídia Quevedo, Josep Grau

Lídia Quevedo i Dalmau

Nascuda el 1980, va estudiar el grau de Ciències Ambientals a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment, es va doctorar en Biologia, en l’especialitat de l’Ecologia, amb una tesi centrada en l’estudi de la recuperació dels ecosistemes després dels incendis forestals i el desenvolupament de bosquines d’arboç a Esparreguera.

Té 5 piblicacions en revistes científiques internacionals i ha participat en la redacció d’un capítol del llibre Post-fire management and restoration of Southern European Forests. Col·labora amb el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals. Des de fa 15 anys treballa com a tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Esparreguera.

Amant de la fotografia i de la natura, també col·labora activament en la prevenció d’incendis forestals com a voluntària de l’Agrupació de Defensa Forestal d’Esparreguera.

Josep Grau i Fabregat

Nascut a Esparreguera el 1955, va iniciar la seva vocació per la natura fent espeleologia durant tres anys, per continuar en el món de l’escalada durant 46 anys fins a dia d’avui. Va realitzar dues expedicions a les muntanyes de l’Amèrica del Sud. 

D’ofici forner, va treballar durant nou anys al Forn de pa Borràs; posteriorment, va  treballar com a educador de carrer durant nou anys més, portant la direcció del Centre Obert La Fulla. Treballa com a guarda particular de camp i auxiliar tècnic de Medi Ambient a l’Ajuntament d’Esparreguera, des de fa 35 anys.

És un gran coneixedor del terme municipal d’Esparreguera. És el fundador de l’Agrupació de Defensa Forestal Esparreguera, juntament amb Olesa de Montserrat, i col·labora activament com a voluntari des de fa 30 anys.

No hay productos disponibles

¡Estate atento! Próximamente se añadirán más productos.