Joan Cifuentes Mesa

Nascut a Barcelona el 1978. Els seus estudis i les primeres passes professionals es van encaminar a la branca química del tèxtil, fins que un dia va sentir que havia de complir el seu somni de nen: endinsar-se en el món de la investigació policial. Fa ben poc, la mare d’un amic seu de la infància li va recordar que quan era un marrec li va preguntar què volia ser de gran; ell va respondre que volia ser “policia, dels detectius”, a la qual cosa ella va respondre que quan ho fos li regalaria una lupa. El cert, és que aquella dona, com la resta, pensaven que aquella idea es diluiria entre milers de noves fantasies, la maduresa i l’impacte de la realitat. Però el cas és que ell no se sent diferent d’aquell nen; conserva les mateixes il·lusions i gaudeix de les mateixes coses, entre elles, la seva feina, que el segueix entusiasmant com el primer dia.
Actualment, és mosso d’esquadra i des de fa anys treballa a la vessant d’investigació. A dia d’avui, a la Unitat Central de Patrimoni Històric. Unitat on s’investiguen els delictes contra el nostre llegat cultural, mantenint-se així, en contacte amb una temàtica que també li apassiona.
Montorch i la Llàgrima del sol negre és el seu primer treball literari. Sobre ell s’hi vessen el seu gust per la novel·la negra, d’intriga i de suspens. L’objectiu: que aquells lectors que la vulguin llegir, la gaudeixin com ho va fer ell escrivint-la.

 Blog de l’autor | Facebook de l’autor |

Hay 3 productos.

Mostrando 1-3 de 3 artículo(s)
¿Hablamos?