List of products by brand Eduard Balsebre

Eduard Balsebre (Barcelona, 1965). Filòleg i blogger, desenvolupa la seva vida professional entre projectes de cooperació internacional i la gestió d’activitats culturals i socials. Ha viatjat i viscut llargues temporades per l’Àsia i Amèrica i la suma d’experiències s’ha vist plasmada en llibres com Mambo Poa (que va estar guardonat en el Ir. Concurs de relats de viatges Mikel Essery —2009— per un conjunt de narracions sobre la Ruta de la Seda), El soroll de la Milpa (Ed. Reds, 2004, dedicat a les experiències de la revolució zapatista a Chiapas, Mèxic) o La Catosfera Literària (Ed. Cossetània, 2008, amb un relat sobre el Kirguizistan).
També és coautor del llibre Rompiendo silencios. Desobediencia y lucha en Villa El Rosario (ed. MUPI 2009), una novel·la que recupera un fet històric de El Salvador, la negativa de Francisco Mena Sandoval, oficial de l’exèrcit d’aquest país, a obeir l’ordre d’assassinar milers de persones en els dies previs a l’inici de la guerra civil que va colpir El Salvador durant dotze anys. La seva primera edició fou un èxit de vendes en aquest país de l’Amèrica Central.
Des de fa uns anys compagina la publicació d’articles en revistes de viatges com Lonely Planet Magazine, Altaïr o Fronteras de Papel i l’organització i guia de viatges per l’Uzbekistan, el Kirguizistan, el Kazakhstan i altres indrets de l’Àsia Central amb una intensa activitat a les xarxes socials de la mà de “El Bloc dels Viatges” o la col·lecció de guies de viatge “Amb destinació al Món“, on ens presenta la seva visió més personal sobre indrets com Amsterdam, Lisboa o Samarcanda.
Amb Nova Casa editorial ha publicat Contes de la Ruta de la seda.