List of products by brand Àngel Manuel Hernández Cardona

Àngel Manuel Hernández Cardona (Barcelona, 1948) és doctor en Ciències Biològiques i acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Ha estat professor d’universitat i catedràtic d’institut. És autor del llibre Metges, cirurgians i apotecaris d’Olesa de Montserrat (2013) i de molts altres treballs d’història de la medicina i de la farmàcia. També alguns sobre botànica, com Flors dels Pirineus (2015, amb fotos de Joan Altimira) i la biografia Joan Cadevall. Professor, botànic i geògraf (2018). 

A més, és coautor de dos llibres de tema esparreguerí: Les plantes d’Esparreguera (2015, amb Joan Llort i Eleuteri Navarro) i Els ponts d’Esparreguera (2015, amb Eleuteri Navarro), i un de tema vacarissà: Pàgines vacarissanes (2009). 

A Nova Casa Editorial ha publicat el llibre Els metges del balneari de la Puda de Montserrat (2016), obra guardonada amb el Premi de Recerca Vila d'Esparreguera. Aquest llibre versa sobre els metges directors del balneari de la Puda de Montserrat (1818-1958), entre els quals hi ha figures mèdiques tan importants com Antoni Coca, Manuel Arnús, Lluís Góngora, Manuel Martí, Rossend Castells o Joan Lluch.