search
Disponible impresión local

La mirada esvaïda

Paqui Bernal

11,54 €
remove_red_eye Ojear capítulos gratis (178.46KB)
Cantidad

S’ha de lluitar per una parella que no té el mateix valor per al company o la companya? Poden intervenir uns pares en la vida d’un fill adult? Haurien de fer-ho?

La mirada esvaïda explora la relació entre la Sameentha, una estudiant angloíndia, i el Pol, un jove barceloní, durant el seu viatge iniciàtic a l’Índia i la seva convivència entre Barcelona i Bristol.

L’exotisme, la sensualitat i el poder s’entrellacen en un joc molt particular, al qual s’entreguen els dos amants a ulls clucs. Així fins que una tercera persona els descobreix…

«Una història que tracta un tema transgressor, fins i tot tabú en molts col·lectius, d’una manera sorprenent i delicada. Un llibre addictiu, que et fa sentir una muntanya russa d’emocions. Una novel·la que, en acabar de llegir-la, deixa aquella sensació de mancança que et fa saber que has llegit un gran llibre». 

Núria Iglesias, psicòloga. Amazon

«Un gran encert de l’autora és donar veu narrativa a tres personatges, que alternen la seva visió dels fets, la qual cosa dota el relat de ritme i vitalitat.

Una interessant proposta literària amb la qual Paqui Bernal ha entrat trepitjant fort en la narrativa contemporània».

Mar Calderón, professora de Literatura.El LibroDurmiente.

978-84-18726-79-8

Ficha técnica

ISBN
978-84-18726-79-8
Páginas
214
Dimensiones
14x21
Peso
0.29 kg
Lengua
Català
Fecha de Publicación
septiembre 2022
Comentarios (0)