search

L'increïble món dels txakres i els petits monstres protectors

Nina Sauri

14,42 €
Cantidad

Endinsa’t a “L’increïble món dels txakres i els petits monstres protectors”, un màgic i encantador llibre que combina saviesa espiritual amb una sensibilitat única. Uneix-te a nosaltres i explora els misteriosos txakres, els centres d’energia que resideixen dins de cadascun de nosaltres.

Acompanyats per 7 entranyables petits monstres protectors, els infants descobriran com mantenir en equilibri els seus txakres per cultivar la pau interior, la confiança i la serenitat. Cada pàgina és plena de d’il·lustracions a color i ensenyaments inspiradors, dissenyats per capturar la imaginació dels més petits i fomentar una connexió profunda amb el seu món interior.

En aquest captivador viatge aprendran a identificar emocions i pensaments i com transformar l’energia negativa en positiva. Amb la guia dels simpàtics petits monstres protectors, els infants se sentiran segurs i empoderats mentre s’endinsen en aquest meravellós univers.

“El increíble mundo de los chakras y los monstruitos protectores” és una eina educativa i alhora una aventura plena de diversió, adequada per a lectors joves i els seus pares. Descobreix juntament amb els teus fills la importància de cuidar el seu benestar emocional en aquest recorregut emocionant ple d’amor, aprenentatge i descobriment intern. Una obra encantadora que deixarà una petjada positiva als cors de tots els lectors!

Nina Sauri
978-84-127371-0-3

Ficha técnica

ISBN
978-84-127371-0-3
Dimensiones
22 x 18 x 1
Peso
0,25
Lengua
Català
Fecha de Publicación
Octubre 2023

También podría interesarle

Comentarios (0)