• -5%
search
Disponible impresión local

L'extrem occidental

Paulo Moura

16,35 €
15,53 € 5% de descuento
Cantidad

«Aquest viatge és així. Necessita embolics i combustible. Perdre el temps amb les històries que vaig trobant-me no endarrereix el viatge sinó que li dona moviment».

Recórrer la costa portuguesa, de Caminho a Monte Gordo, és un dels viatges més bonics que poden fer-se per Europa. Hi ha moltes maneres de recórrer aquesta magnífica costa, increïblement variada i harmoniosa. Aquest és un viatge de reporter, una narració que parla de les carreteres, els paisatges, les platges i les ciutats, però també de les persones i les històries.

Un casino en un poble, una capella que va desaparèixer misteriosament, la darrera nit d’una discoteca de platja, un càmping prohibit pels campistes, una comunitat basada en l’amor lliure, un home que viu sol en una illa, un pescador que es comunica amb els peixos. Què es pot descobrir quan, amb una moto, una tenda de campanya i tot l’estiu per davant, ens submergim en el món del litoral portuguès?

Aquest llibre és una col·lecció de troballes de viatge: formes de vida, ombres del passat i petites utopies redemptores. Pot llegir-se com una guia de les platges i els camins, com un diari d’aventures o com un assaig sobre la identitat portuguesa.

978-84-17589-70-7

Ficha técnica

ISBN
978-84-17589-70-7
Páginas
262
Dimensiones
14x21
Lengua
Català
Fecha de Publicación
Octubre 2020
Comentarios (0)