search
Disponible impresión local

Els poetes de l'Àrtic

Francesc Bailón Trueba

24,04 €
remove_red_eye Ojear capítulos gratis (4.44MB)
Cantidad

Els poetes de l'Àrtic. Històries de Groenlàndia, es el primer llibre sobre la cultura inuit escrit per un antropòleg català i el primer a nivell  internacional, gràcies a la seva estructura singular reconstrueix la història dels inughuit, el poble més septentrional del món, a partir dels paisatges humans que la conformen. També és la primera obra a Espanya publicada que pot llegir-se com una guia de viatges per visitar Groenlàndia o com una història d'aventures i experiències àrtiques.

Al 1818 una expedició britànica , comandada pel capità John Ross i el tinent William Edward Parry, que anava a la recerca del Pas del Nord-oest, contacta per primera vegada amb un grup inuit del nord de Groenlàndia, que havia romàs completament aïllat durant 400 anys. Gairebé dos segles després, l'autor viatja fins aquesta regió remota a la recerca dels poetes de l'Àrtic, convivint amb els caçadors del gel que, fins no fa gaire, pensaven que eren els únics habitants de la terra. I enmig del relat de dues expedicions, trobem la història d'un país emergent, Groenlàndia, que actualment està en vies d'aconseguir la seva independència de Dinamarca.

Francesc Bailón ens ofereix aquest llibre singular, profusament il·lustrat amb magnífiques imatges, un relat inoblidable de la vida dels inuit, un dels pobles més afectats per l'escalfament mundial i la contaminació mediambiental que assolen el nostre planeta.

978-84-16281-84-8

Ficha técnica

ISBN
978-84-16281-84-8
Páginas
440
Dimensiones
16x23
Peso
0.7 kg
Lengua
Català
Fecha de Publicación
Febrero 2016
Comentarios (0)