Las cookies propias y de terceros nos permiten mejorar nuestros servicios. Al navegar por nuestro sitio web, aceptas el uso. Más información. aceptar
Francesc Bailón Trueba

Els poetes de l'Àrtic

24,04 €
Impuestos excluidos
Calcular Costo de Envío

Autor: Francesc Bailón Trueba
Soporte: Papel
Lengua: catalán
Páginas: 440
ISBN: 978-84-16281-84-8
Fecha de publicación: Febrero 2016

Els poetes de l'Àrtic. Històries de Groenlàndia, es el primer llibre sobre la cultura inuit escrit per un antropòleg català i el primer a nivell  internacional, gràcies a la seva estructura singular reconstrueix la història dels inughuit, el poble més septentrional del món, a partir dels paisatges humans que la conformen. També és la primera obra a Espanya publicada que pot llegir-se com una guia de viatges per visitar Groenlàndia o com una història d'aventures i experiències àrtiques.

Al 1818 una expedició britànica , comandada pel capità John Ross i el tinent William Edward Parry, que anava a la recerca del Pas del Nord-oest, contacta per primera vegada amb un grup inuit del nord de Groenlàndia, que havia romàs completament aïllat durant 400 anys. Gairebé dos segles després, l'autor viatja fins aquesta regió remota a la recerca dels poetes de l'Àrtic, convivint amb els caçadors del gel que, fins no fa gaire, pensaven que eren els únics habitants de la terra. I enmig del relat de dues expedicions, trobem la història d'un país emergent, Groenlàndia, que actualment està en vies d'aconseguir la seva independència de Dinamarca.

Francesc Bailón ens ofereix aquest llibre singular, profusament il·lustrat amb magnífiques imatges, un relat inoblidable de la vida dels inuit, un dels pobles més afectats per l'escalfament mundial i la contaminació mediambiental que assolen el nostre planeta.

978-84-16281-84-8

Referencias específicas

También podría interesarle

chat Comentarios (0)