Las cookies propias y de terceros nos permiten mejorar nuestros servicios. Al navegar por nuestro sitio web, aceptas el uso. Más información. aceptar

Ferran Porta

Nascut un diumenge de setembre en ple Any Internacional del Turista, de ben nano ja vaig tenir clar què volia ser de gran: camioner. Em fascinava la perspectiva de llargs viatges travessant fronteres i llengües, submergint-me en cultures alienes! Però el projecte va quedar finalment aparcat, mai més ben dit. Seure al volant d’aquells vehicles no estava fet per a mi, però la necessitat de conèixer altres maneres de fer i de pensar va romandre inalterable. Un temps viscut a l’Equador i prop d’una dècada assentat a Alemanya han contribuït fortament a modelar la meva visió actual del món, influenciada també per altres viatges i intercanvis culturals amb persones d’arreu.
Viatjar, descobrir, dialogar, conèixer i explicar: devia ser inevitable que m’acabés diplomant en Turisme i llicenciant en Periodisme, els dos eixos sobre els quals ha girat gran part de la meva vida laboral: des de l’hoteleria i la cultura fins, un cop instal·lat a Berlín, la comunicació, tant a ràdio com a premsa, i l’activisme en clau catalana. També en la promoció turística —i política— de Catalunya hi poso o hi he posat moltes energies, però no menys que en itineri.de: des que vaig engegar el projecte, l’any 2011, he acompanyat centenars de viatgers en la seva descoberta d’Alemanya. 

Web del autor |   Facebook del autor |  Twitter del autor |  Youtube del autor